0172-600990 info@greenworldmobility.nl

Over ons

Green World Mobility B.V. heeft een heel scala aan elektrische voertuigen, waarvan er meerdere modellen exclusief via ons verkrijgbaar zijn. Feitelijk heeft Green World Mobility al veel voorwerk voor u gedaan en de beste, betaalbaarste modellen voor u geselecteerd.

Green World Mobility hoopt door het verkopen van elektrische microcars bij te dragen aan een duurzame toekomst. Wij zijn van mening dat er nog veel te verbeteren is op het gebied van duurzaamheid. Vele gemeenten, parkbeheerders en resorts kunnen uit de voeten met onze producten. De speciale cargo uitvoeringen zijn op maat aan te passen aan de wensen van de klant.

Daarnaast hopen wij een oplossing te bieden voor de veelvoorkomende eenzaamheid bij ouderen. Op het moment dat iemand zijn of haar rijbewijs niet langer kan verlengen en dus geen auto meer mag rijden heeft dat een enorme impact op het leven van die persoon. Als iemand geen auto meer mag rijden is diegene afhankelijk van het OV of derde partijen om van A naar B te komen. Even op bezoek zit er dan vaak niet meer in. Door een alternatief te bieden in de vorm van een invalidenvoertuig/gehandicaptenvoertuig hoopt Green World Mobility dat ouderen makkelijker het gezelschap van vrienden en familie op kunnen zoeken.

Green World Mobility heeft de meest courante onderdelen op voorraad. Bij eventuele storingen lezen wij het voertuig uit met uiterst geavanceerde diagnostische apparatuur.

De keuze van batterijen

Belangrijk is de juiste keuze van batterijen in uw voertuig.  Standaard worden de modellen geleverd met onderhoudsvrije lood-gel accu’s. Tegen meerprijs kan uw minicar of invalidenvoertuig uitgerust worden met lithium accu’s. Deze accu’s laden aanzienlijk sneller op, en hebben een aanmerkelijk  beter rendement.

Bij het laden van uw voertuig raden wij sterk aan te zorgen dat de temperatuur van de accu’s boven het vriespunt is. Dit om schade aan de accu’s te voorkomen. Lood-gel accu’s zijn hier iets gevoeliger voor dan lithium accu’s.

Wij benadrukken dat schade aan accu’s door verkeerd gebruik niet onder de garantie valt.

Bekijk hier onze commercial:

https://www.youtube.com/watch?v=welsn0xnHfw

Vakblad De Hovenier

Onlangs is er een artikel gepubliceerd in Vakblad De Hovenier over onze Selvo LT.Cargo. Klant van het eerste uur, Landal Greenparks Orveltermarke, komt hierin aan het woord over de ervaring die zij hebben met de elektrische transporters. Nieuwsgierig naar wat zij te vertellen hebben? Het artikel vindt u hier: https://www.vakbladdehovenier.nl/article/39846/geluidloze-minicar-van-selvo-perfect-voor-landal-greenparks-in-orvelte

Doe Maar Duurzaam

Begin februari 2020 waren wij te zien in het programma Doe Maar Duurzaam, op RTL Z. Heeft u de uitzending gemist? Geen punt! Via de onderstaande link kunt u het fragment terugkijken. Veel kijkplezier! https://www.youtube.com/watch?v=TEf975UyESg

Tuin en Park Techniek

Lees hier het artikel over de Selvo LT.Cargo in Tuin en Park Techniek, hèt vakblad over techniek in de groene sector: https://www.mechaman.nl/tuin-en-park-techniek/tag/green-world-mobility/

Wilt u contact met ons opnemen?

Dat kan via de onderstaande gegevens.

Ma – Vr: 09:00 uur – 17:00 uur
Za: 10:00 uur – 14:00 uur