0172-600990 info@greenworldmobility.nl

N-Light M4: krachtige en duurzame elektrische microcar

Op zoek naar een milieubewuste en goedkope oplossing om snel van A naar B te kunnen komen? Kies in dat geval voor een elektrische microcar van Green World Mobility! De N-Light M4 is een goed voorbeeld van zo’n microcar. Dit voertuig heeft een bijzonder compact formaat, maar een groot bereik. De combinatie maakt deze N-Light M4 geschikt voor ritjes naar vrienden en familie, naar uw werk in de grote stad, enzovoorts. Dankzij de kleine draaicirkel van dit model kunt u de N-Light M4 heel eenvoudig inparkeren! Wist u dat deze elektrische microcar een bereik heeft van 60 tot 80 kilometer? Lees snel verder om meer te weten te komen over dit milieubewuste en duurzame voertuig!

Compact model elektrische microcar met krachtige accu

Door voor deze N-Light M4 elektrische microcar te kiezen, bent u niet langer afhankelijk van benzine of diesel. Het maakt dit voertuig tot een milieubewuste en verantwoorde keuze! Dit is echter niet de enige reden die dit compacte voertuig interessant maakt. Zo is het voertuig eenvoudig op te laden middels een 220V stopcontact. Het maakt dat u niet afhankelijk bent van de speciale laadpalen die gebruikt worden voor het opladen van grotere modellen elektrische voertuigen. Wel zo prettig! Door de elektrische auto te combineren met zonnepanelen wordt elektrische rijden nog goedkoper voor u.

In het voertuig wordt plek geboden aan twee personen. Ideaal, wanneer u geregeld samen met een vriend, vriendin of collega op pad gaat. Wees niet bang om dicht tegen elkaar aan te zitten! De stoelen zijn op gepaste afstand van elkaar gemonteerd in het voertuig. Zo bent u verzekerd van een comfortabel vervoersmiddel voor korte tot middellange tochten.

Specificaties van de N-Light M4:

 • Krachtige 4KW DC borstel loze motor
 • Uitgevoerd met een 60V/120AH accu
 • Voorzien van een EEC-certificering
 • Zowel voor als achter twee remschijven
 • Besturing middels een tandheugel
 • Beperkte draaicirkel van 4 meter
 • Minimale bodemvrijheid van 160 mm

Comfortabel van A naar B met de N-Light M4

Het feit dat deze elektrische microcar van een krachtige accu voorzien is, blijkt niet alleen uit het bereik van 60 tot 80 kilometer. Ook maakt de combinatie van deze accu met de motor het mogelijk om tot maximumsnelheden van rond de 45 kilometer per uur te komen. Hiermee doet deze microcar niet onder voor iets grotere elektrische auto’s. Zeker niet op de kleine stukken! U kunt de accu binnen een periode van 6 tot 8 uur volledig opladen. Zoals eerder beschreven werd, heeft u hier enkel een 220V stopcontact voor nodig. Ook niet onbelangrijk: de N-Light M4 elektrische microcar beschikt over een klimvermogen van 20%.

Prestaties van deze elektrische microcar op een rij:

 • Maximumsnelheid van 45 km/u
 • Een maximaal bereik van 60 tot 80 kilometer
 • Accu volledig oplaadbaar in 6-8 uur
 • Een klimvermogen tot 20%

Kies voor een elektrisch voertuig die bij u past

Green World Mobility biedt u de mogelijkheid om uw elektrische microcar naar wens samen te stellen. Zo kunt u kiezen tussen een lederbekleding van de stoelen in een zware of bruine kleur. Ook de kleur van het voertuig kunt u natuurlijk zelf bepalen. Hierbij kunt u kiezen voor een van onze standaard kleuren, of tegen meerprijs zelf uw favoriete kleur kiezen.

Er zijn verschillende extra’s, die u aan de auto toe zou kunnen voegen. Kies bijvoorbeeld voor een touchscreen radio met multimedia player, Lithium batterijen, een geïntegreerde achteruitrijcamera, verwarming of airconditioning, enzovoorts. Bij de keuze voor een verwarming of airconditioning wordt een extra batterij in uw elektrische microcar geplaatst. Deze extra batterij voorkomt dat het gebruik van de verwarming van invloed is op het bereik van uw microcar.

Rijden in de N-Light M4 zonder autorijbewijs

Een groot voordeel aan de N-Light M4 microcar is dat deze bediend kan worden zonder autorijbewijs. Dit maakt dat ook mensen die medisch afgekeurd zijn voor een autorijbewijs, comfortabel van A naar B kunnen rijden zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Datzelfde geldt voor jongeren met een leeftijd tussen de 16 en 18 jaar oud. Zij mogen nog niet alleen in een grote elektrische auto rijden, maar enkel onder begeleiding van een ervaren chauffeur. Door voor een elektrische microcar te kiezen, reizen jongeren droog en zelfstandig naar hun werk of onderwijsinstelling. Let op, voor het besturen van een elektrische microcar dient u wel in het bezit te zijn van een brommerrijbewijs.

Doordat dit model een draaicirkel van slechts vier meter heeft, kunt u dit voertuig ook goed gebruiken in grote steden. Kijk bijvoorbeeld naar de Amsterdamse Zuidas, waar de parkeergelegenheid beperkt is. Deze duurzame en milieubewuste auto mag ook in milieuzones komen en kan nagenoeg overal geparkeerd worden. Een fijne gedachte, als u niet dagelijks de stress wilt ervaren van het vinden van geschikte parkeerplaatsen.

Elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk

Green World Mobility ziet het als haar missie om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken. Om deze reden bieden we betaalbare microcars aan, die een lange tijd meegaan en weinig onderhoud vergen. Er zijn echter meer redenen om voor een microcar van Green World Mobility te kiezen. Zo voorzien we onze microcars standaard van een aantal extra’s. Daar waar bij veel andere aanbieders betaald moet worden voor deze functies. In het geval van de N-Light M4 microcar kunt u denken aan een digitaal dashboard met batterij indicator, een open dak en LED dag rijverlichting.

Andere redenen om voor onze elektrische microcars te kiezen:

 • Standaard geen bijtelling
 • Standaard geen BPM
 • U betaalt geen wegenbelasting voor onze voertuigen
 • U profiteert van een milieubewuste oplossing
 • Persoonlijk advies over onze modellen

We nodigen u graag van harte uit in onze vestigingen door heel Nederland om u meer te vertellen over onze dienstverlening.

Meer informatie over de N-Light M4 elektrische minicar

Bent u benieuwd of de N-Light M4 elektrische microcar ook voor u interessant kan zijn? U kunt ons vrijblijvend benaderen voor persoonlijk advies. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan tot een geschikte keuze te komen. Naast de N-Light M4 bieden we verschillende andere microcars aan. Kijk bijvoorbeeld ook naar de Selvo 2P45.DC of de Motion Mirage!