0172-600990 info@greenworldmobility.nl

Modellen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de modellen die verkrijgbaar zijn bij Green World Mobility B.V.. Wij bieden u een selectie van de beste modellen aan voor een competatieve prijs. Door het brede scala aan modellen is hier voor zowel particulier als bedrijf de perfecte minicar te vinden. Voor veel modellen minicars in het assortiment zijn wij exclusief importeur . Per model ziet u een foto, korte beschrijving en, natuurlijk, de vanaf prijs. Op meerdere modellen zijn opties verkrijgbaar zoals lithium accu’s, verwarming, airconditioning, touchscreen met multimedia player en Bluetooth. Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Bekijk:

Mobiliteitshulpmiddelen

Motion Mirage

Motion Mirage

Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de Motion Mirage. Dit brutaal ogende invalidenvoertuig brengt u van A naar B zonder CO2. Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, waar u ook bent. Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter warm aankomt. De zachte prijs maakt dit model helemaal af. Daarnaast zitten ook elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera en Bluetooth standaard op dit model.

De Motion Mirage is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld de Canta of de Amica.

Net als de Canta is dit model een invalidenvoertuig. Dat betekend dat u zonder rijbewijs mag rijden. Het voertuig is volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. Wij zetten ons in om u mobiliteit op maat te bieden. Voorbeelden van mogelijke aanpassingen zijn bijvoorbeeld een stuurknop, handgas, bevestigingspunt voor het meenemen van uw rolstoel, draaistoel en handgrepen voor gemakkelijk in- en uitstappen. Mocht u een aanpassing nodig hebben die niet in onze standaard lijst in de webshop staat, neem dan vooral contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Dit voertuig beschikt standaard over lood-gel accu’s met een maximumsnelheid van 25 km/u en een bereik van ongeveer 50 km. Dit is uit te breiden naar een maximumsnelheid van 45 km/u en een bereik van ongeveer 80 km met het lithiumpakket.

Dit voertuig is bedoeld voor mensen met verminderde mobiliteit door bijvoorbeeld oplopende leeftijd, ziekte of beperking.

€ 8732.00 vanaf/exclusief btw
Bekijk model