0172-600990 info@greenworldmobility.nl

Modellen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de modellen die verkrijgbaar zijn bij Green World Mobility B.V.. Wij bieden u een selectie van de beste modellen aan voor een competatieve prijs. Door het brede scala aan modellen is hier voor zowel particulier als bedrijf de perfecte minicar te vinden. Voor veel modellen minicars in het assortiment zijn wij exclusief importeur . Per model ziet u een foto, korte beschrijving en, natuurlijk, de vanaf prijs. Op meerdere modellen zijn opties verkrijgbaar zoals lithium accu’s, verwarming, airconditioning, touchscreen met multimedia player en Bluetooth. Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Bekijk:

Algemeen

Motion Maxx

Motion Maxx

Met deze stoere brommobiel doet u alle hoofden draaien.

De dubbele display maakt het gemakkelijk om alle informatie af te lezen, en daarnaast via de Bluetooth-verbinding uw favoriete muziek af te spelen.

Naast de uitgebreide beenruimte beschikt dit voertuig ook over een riante achterbank voor bijvoorbeeld de boodschappen. Met de centrale deurvergrendeling, elektrische
ramen, touchscreen, verwarming en moderne start-stop knop is de Motion Maxx van alle gemakken voorzien.

Samen met de Motion Maxx komt u van A naar B zonder CO₂.

€ 9090.08 vanaf/exclusief btw
Bekijk model
Motion Mate

Motion Mate

Met grote trots introduceren wij de nieuwe Motion Mate.

Deze elektrische stadsauto met de meest moderne features, doet menig hoofd omdraaien. Door zijn compacte buitenafmeting is hij eenvoudig te besturen en te parkeren, terwijl de binnenkant ongelooflijk ruim is. Twee lange mensen voorin, en dan nog een ruime bagageruimte die van binnenuit bereikbaar is. Ideaal voor de dagelijkse ritten naar werk, school of winkels, maar zeker met het zware accupakket zeer geschikt voor bezorging en voor iedereen die de stad als werkgebied heeft.

€ 10743.00 vanaf/exclusief btw
Bekijk model
Selvo 4p45.DC

Selvo 4p45.DC

Deze minicar van Selvo heeft een stoere uitstraling en is ideaal voor de langere ritten. Met zijn praktische instelling is dit een prachtig model. Oerdegelijk, en onverwoestbaar! Dit model is te besturen met een rijbewijs A of B en kan op kenteken worden gezet. Het voertuig is ruim opgezet en vervoert tot wel vier personen comfortabel van A naar B zonder CO2.

€ 12999 vanaf/exclusief btw
Bekijk model
Selvo 2P45.DC

Selvo 2P45.DC

Aangenaam kennis te maken met de stoere Selvo. Dit ruimtelijke model, is de jongste generatie die is geproduceerd door Selvo. Een praktische microcar met een bijzonder goed uithoudingsvermogen. Op één accu brengt dit model u tot wel 120 km ver. De robuuste uitstraling maakt dit model helemaal af. Oerdegelijk, en onverwoestbaar!

 

€ 9840.00 vanaf/exclusief btw
Bekijk model