0172-600990 info@greenworldmobility.nl

Motion Mirage

4zitter blauw
4zitter silver
4zitter taupe
4zitter wit
4zitter wit voor
4zitter wit zijkant
2
Silver
16
Stuur
Interieur
Instap

Over dit model

Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de Motion Mirage. Dit brutaal ogende model brengt u van A naar B zonder CO2. Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, waar u ook bent. Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter warm aankomt. De zachte prijs maakt dit model helemaal af. Daarnaast zitten ook elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera en Bluetooth standaard op dit model.

Dit model is smaller dan de meeste andere voertuigen in zijn categorie. Door zijn geringe breedte mag dit model, in tegenstelling tot andere minicars, ook op het fietspad en de stoep rijden. Voor dit voertuig is geen rijbewijs noodzakelijk. Aangepast voor minder validen.

Dit model is al verkrijgbaar vanaf €6421,10 exclusief btw of €6999 inclusief btw

€ 6421.10 vanaf/exclusief btw

Product specificaties

Motor 2.0 KW
Accu 60V 58AH Lood-Gel
Brandstof Elektrisch
Certificaties EEC
Remsysteem Hydraulische remschijven
Aantal zitplaatsen 2
Minimale bodemvrijheid 120 mm

Buitenafmetingen

Lengte 2400 mm
Breedte 1100 mm
Hoogte 1660 mm
Wielbasis 1600

Gewicht

Totaal toegestaan belasting gewicht 230 Kg
Gewicht exclusief batterij 250 Kg

Prestaties

Maximumsnelheid (km/u) 25
Klimvermogen 15%
Laadtijd 8 uur
Accuduur 40 km

Omschrijving

Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de Motion Mirage. Dit brutaal ogende model brengt u van A naar B zonder CO2. Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, waar u ook bent. Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter warm aankomt. De zachte prijs maakt dit model helemaal af. Daarnaast zitten ook elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera, radio en Bluetooth standaard op dit model.

Dit model is smaller dan de meeste andere voertuigen in zijn categorie. Door zijn geringe breedte mag dit model, in tegenstelling tot andere minicars, ook op het fietspad en de stoep rijden. Voor dit voertuig is geen rijbewijs noodzakelijk. Vanaf 16 jaar mag je al met dit voertuig rijden.

Dit model is al verkrijgbaar vanaf €6421,10 exclusief btw of €6999 inclusief btw