0172-600990 info@greenworldmobility.nl

Mobiliteit op maat met de Motion Mirage

Comfortabel en elektrisch rijden zonder rijbewijs met de Motion Mirage! Zonder rijbewijs mag u op de weg, het fietspad en de stoep rijden met de Motion Mirage. Dit invalidevoertuig is van alle gemakken voorzien, zoals verwarming, achteruitrijcamera en Bluetooth verbinding. Als u uw rijbewijs nooit heeft gehaald, u bent afgekeurd voor het autorijbewijs of zelf gewoon liever niet meer in een auto stapt is dit invalidevoertuig perfect voor u!

Dit model is volledig elektrisch en verkrijgbaar met lood-gel accu’s of lithium accu’s. Met de lood-gel accu’s kunt u maximaal 25 km/uur rijden. Met de lithium accu’s wordt uw maximum snelheid verhoogd naar 45 km/uur. En dat dus allemaal zonder rijbewijs! Afhankelijk van het accupakket en de omstandigheden kunt u tot wel 80 kilometer rijden op een batterij.

Omdat de Motion Mirage een invalidevoertuig, en dus een noodzakelijk goed is, betaald u voor het voertuig slechts 9% btw! Dat maakt de Motion Mirage nog aantrekkelijker, bovenop de scherpe prijs. Het voertuig is vergelijkbaar met een Canta, maar dan elektrisch en duizenden euro’s goedkoper. Het is een overdekte scootmobiel. Bovendien is het in sommige gevallen mogelijk om een deel of zelfs het gehele aankoopbedrag van een Mirage vergoed te krijgen van de gemeente door middel van de WMO of PGB regelingen. Zo blijft u mobiel zonder rijbewijs met de Motion Mirage.

Een van de missies van Green World Mobility is het betaalbaar houden van elektrisch rijden voor iedereen. De Motion Mirage is een voertuig dat goed bij deze missie aansluit! Het model is scherp geprijsd en wordt standaard van verschillende extra’s voorzien. Uniek aan de dienstverlening van Green World Mobility is dat voor deze extra’s niet betaald hoeft te worden. Daar waar de kosten bij andere aanbieders van elektrische voertuigen vaak al snel oplopen als u een voertuig uit wilt laten voeren met extraatjes.

Redenen om voor een elektrische Motion Mirage te kiezen:

·         Verschillende aanpassingen mogelijk voor minder validen

·         Standaard geen bijtelling

·         Standaard geen BPM

·         U betaalt geen wegenbelasting voor onze voertuigen

·         U profiteert van een milieubewuste oplossing

·         Persoonlijk advies over onze modellen

·         Geen rijbewijs nodig

Met de Motion Mirage krijgt u uw mobiliteit terug. Of het nou gaat om een ritje naar de supermarkt, lunchen met een vriendin of een kopje koffie bij de kinderen, met de Motion Mirage kunt u het allemaal zelfstandig doen. Zonder rijbewijs kunt u droog, snel en comfortabel van A naar B zonder CO2 met deze overdekte scootmobiel. Ook in de winter zit u heerlijk warm en comfortabel in de Motion Mirage. Het voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming.

Het voertuig is aan te passen voor minder validen wanneer dit nodig is. Samen met u zoeken wij naar de ideale oplossing om mobiliteit bereikbaar te maken voor iedereen. Door de indeling van het voertuig kunt u zowel links als rechts gemakkelijk in- en uitstappen. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld een draaistoel monteren, om in- en uitstappen nog makkelijker te maken voor u. Dit is uiteraard slechts één van de vele mogelijke aanpassingen voor minder validen. Voor een volledig overzicht van de aanpassingen die standaard beschikbaar zijn kunt u op de modelpagina van dit voertuig kijken. Uiteraard denken wij graag met u mee wanneer de gewenste aanpassing hier niet tussen staat.

Ook het opladen van deze overdekte scootmobiel is geen probleem. Binnen een paar uur kunt u de Motion Mirage opladen aan een normaal 220 Volt stopcontact. Eventueel is het ook mogelijk om via een adapter aan een laadpaal te laden.

Wij zetten ons in om u mobiliteit op maat te bieden. Voorbeelden van mogelijke aanpassingen zijn bijvoorbeeld een stuurknop, handgas, bevestigingspunt voor het meenemen van uw rolstoel, draaistoel en handgrepen voor gemakkelijk in- en uitstappen. Mocht u een aanpassing nodig hebben die niet in onze standaard lijst in de webshop staat, neem dan vooral contact met ons op! Wij denken graag met u mee. Op die manier wordt elektrische mobiliteit ook voor u bereikbaar.

Dit voertuig is bedoeld voor mensen met verminderde mobiliteit door bijvoorbeeld oplopende leeftijd, ziekte of beperking.

???? Ontdek de Toekomst van Mobiliteit met de Motion Mirage! ????

Ben je op zoek naar een revolutionaire manier om jezelf van A naar B te verplaatsen? Maak kennis met de Motion Mirage: jouw ultieme reisgezel voor een comfortabele, ecologische en stijlvolle rit!

???? Compact & Wendbaar: Parkeer met gemak en navigeer moeiteloos door drukke straten. De Motion Mirage is ontworpen met oogverblindende wendbaarheid en past zelfs in de kleinste parkeerplekken.

???? Groen & Elektrisch: Zeg vaarwel tegen CO2-uitstoot en omarm een schonere toekomst! Dankzij de volledig elektrische aandrijving rijd je zonder schuldgevoel en draag je bij aan een groenere planeet.

❄️ Comfort in alle Seizoenen: De Motion Mirage houdt je warm in de winter en koel in de zomer. Geniet van een rit zonder zorgen, met standaard verwarming en moderne voorzieningen die je reis aangenaam maken.

???? Slimme Technologie: Met het nieuwe dashboard en het grotere LED-scherm behoud je volledige controle over je rit. Het contactloze vergrendelingssysteem en de start/stopknop maken het leven eenvoudig en gemakkelijk.

????️ Mobiliteit op Maat: We begrijpen dat één maat niet voor iedereen past. Daarom is de Motion Mirage volledig aanpasbaar aan jouw unieke behoeften. Met opties zoals een stuurknop, handgas en meer, creëren we een voertuig dat bij jou past.

???? Ontdek de Vrijheid: Rijd zonder rijbewijs en geniet van de vrijheid die de Motion Mirage biedt. Het is meer dan een voertuig – het is jouw ticket naar onafhankelijkheid.

???? Maximaliseer je Reis: Kies je snelheid en bereik met ons aanpasbare accupakket. Van stedelijke avonturen tot langere reizen, de Motion Mirage past zich aan jouw ritme aan.

???? Financiële Opties: Met mogelijkheden zoals PGB en WMO, maken we de Motion Mirage voor iedereen toegankelijk.

???? Beleef de Toekomst Vandaag: Stap aan boord van de Motion Mirage en ervaar mobiliteit op een geheel nieuwe manier. Ga vooruit zonder uitstoot, met stijl en comfort.

Durf de toekomst van mobiliteit te omarmen! Kies voor de Motion Mirage en laat je reis beginnen. ????????

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om een Motion Mirage te kopen:

Milieuvriendelijk: Als je geeft om het milieu en duurzaamheid, is de Motion Mirage een geweldige keuze. Met zijn volledig elektrische aandrijving stoot hij geen schadelijke CO2-uitstoot uit, waardoor je bijdraagt aan een schonere en groenere planeet.
Compact en Wendbaar: Het compacte ontwerp van de Motion Mirage maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren in drukke stedelijke gebieden en smalle straten. Parkeren wordt een fluitje van een cent, waardoor je tijd en stress bespaart.
Comfort: Met standaard verwarming en moderne voorzieningen zorgt de Motion Mirage voor een comfortabele rijervaring, ongeacht het weer. Je kunt het hele jaar door genieten van comfortabele ritten.
Aanpassingsmogelijkheden: De Motion Mirage is ontworpen om aanpasbaar te zijn aan jouw unieke behoeften. Met opties zoals aanpassingen voor stuurbediening, handgas en andere persoonlijke aanpassingen, kun je het voertuig aanpassen aan jouw comfort en gemak.
Zelfstandigheid: Als je mobiliteitsuitdagingen hebt, biedt de Motion Mirage je een gevoel van zelfstandigheid en vrijheid. Je kunt zonder rijbewijs rijden en genieten van mobiliteit op jouw voorwaarden.
Financiële Voordelen: Afhankelijk van je regio en lokale wetgeving, kunnen financiële regelingen zoals PGB of WMO mogelijkheden bieden om de aanschaf van de Motion Mirage te ondersteunen.
Moderne Technologie: De Motion Mirage is uitgerust met moderne technologie, waaronder een geavanceerd dashboard, contactloze vergrendeling en andere handige functies die je rijervaring vereenvoudigen en verbeteren.
Veelzijdigheid: Of je nu in de stad wilt rondrijden, boodschappen wilt doen of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit, de Motion Mirage biedt veelzijdige mogelijkheden voor allerlei soorten reizen.
Stijlvol Ontwerp: Het brutaal ogende ontwerp van de Motion Mirage combineert functionaliteit met stijl. Je kunt trots zijn op je voertuig terwijl je onderweg bent.
Al met al biedt de Motion Mirage een combinatie van milieubewustzijn, comfort, aanpassingsmogelijkheden en moderne technologie. Als je op zoek bent naar een innovatieve en praktische manier van vervoer die past bij jouw levensstijl en behoeften, is de Motion Mirage zeker het overwegen waard.