0172-600990 info@greenworldmobility.nl

De Selvo LT.CARGO biedt u veel laadruimte

Wanneer u regelmatig een groot aantal spullen mee wilt kunnen nemen, kan de Selvo LT.CARGO een interessante elektrische microcar voor u zijn. Door voor een elektrische microcar van Green World Mobility te kiezen, rijdt u milieubewust, duurzaam én toekomstgericht! Het voertuig heeft een opvallend groot bereik van 90 tot 100 kilometer bij een volle accu. Zo bent u niet langer afhankelijk van schadelijke brandstoffen als benzine en diesel. Heeft u al eens overwogen om over te stappen op een elektrische microcar? We vertellen u graag meer over de voordelen die rijden in de Selvo LT.CARGO u kan bieden!

Bent u op zoek naar een compacter model zonder laadruimte? In dat geval kunnen de N-Light M4 of de Selvo 2P45.DC een interessante optie voor u zijn.

Opvallend krachtige motor in de Selvo LT.CARGO

Zoals reeds omschreven werd, biedt de Selvo LT.CARGO u een bereik van 90 tot 100 kilometer. Wanneer de accu leeg begint te raken, hoeft u niet naar parkeerplekken met een laadpaal voor elektrische auto’s te zoeken. U kunt dit model elektrische microcar namelijk heel eenvoudig opladen aan een regulier 220V stopcontact. Ook handig, wanneer u de accu van het voertuig thuis op wilt laden! Door de elektrische microcar te combineren met zonnepanelen op het dak van uw woning wordt reizen nog voordeliger.

In de Selvo LT.CARGO heeft u niet alleen voldoende ruimte voor uw bagage of losse spullen. Voorin bevinden zich twee zitplekken! Ideaal, wanneer u de spullen samen met een vriend, vriendin of collega vervoert. Wees niet bang dat u krap op elkaar zit in deze elektrische microcar. Selvo garandeert u een comfortabele rit door voldoende ruimte vrij te laten tussen de stoelen.

Specificaties van deze elektrische microcar:

 • Een krachtige 5KW motor
 • Geïntegreerde Lead Acid accu
 • Voorzien van een EEC-certificering
 • Remsysteem middels kwalitatief sterke remschijven
 • Tandheugelbesturing met kleine draaicirkel

Reis comfortabel van A naar B in de elektrische microcar

Niet alleen biedt de Selvo LT.CARGO u een groot bereik. Ook zorgt de krachtige motor van deze elektrische microcar voor een relatief hoge maximumsnelheid van 45 kilometer per uur. Zeker op de korte afstanden doet deze microcar hiermee niet onder voor een groter model elektrische auto. Ook prettig aan dit model voertuig is het feit, dat de accu in een tijdsbestek van 7 tot 9 uur volledig kan worden opgeladen. Leg de accu in de avond aan de stroom, om deze een volgende dag weer te kunnen gebruiken. U kunt de accu ook opladen als u ’s ochtends op uw werk arriveert. Een derde reden om voor deze krachtige elektrische microcar te kiezen, is het feit dat een hellingspercentage tot 20% kan worden overwonnen. Handig, wanneer u regelmatig op een oneffen ondergrond rijdt.

Prestaties van de Selvo LT.CARGO op een rij:

 • Een maximumsnelheid van 45 km/u
 • Een maximaal klimvermogen van 20%
 • Uw accu volledig opgeladen in 7-9 uur
 • Een bereik van 90 tot 100 kilometer

Selvo LT.CARGO in diverse uitvoeringen leverbaar

Wanneer u voor de Selvo LT.CARGO elektrische microcar kiest, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Kiest u bijvoorbeeld voor een model in bordeauxrood, of kiest u voor iets dat meer opvalt, zoals bijvoorbeeld limoengroen? Andere beschikbare kleuren zijn rood metallic, donkergrond metallic, donkerblauw metallic, zwart metallic, Ferrari rood, geel, grijs metallic, crème en wit. Zo vindt u altijd een kleur die bij uw persoonlijke smaak past! Staat uw favoriete kleur hier nog niet tussen? Andere kleuren zijn op aanvraag en tegen een kleine meerprijs ook mogelijk. We vertellen u hier graag meer over tijdens een eerste kennismaking.

Een voertuig dat écht bij u past

Een groot voordeel van rijden in een elektrische Selvo LT.Cargo is het feit dat u deze vrijwel geheel zelf samen kan stellen. Van een dichte bak met rolluiken en een trambelletje als claxon tot kiepende bak met loofrekken en zwaailichten, alles is mogelijk. U kunt hem zelf aanpassen naar wens. Dit maakt dit elektrische vrachtwagentje een voertuig dat écht bij u en uw bedrijf past. Wij zoeken altijd naar de optimale oplossing voor u. Naast de vele opties die standaard beschikbaar zijn op onze site, kunt u uiteraard contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt echt alle kanten op: van groenvoorziening tot bezorging en schoonmaak. Alles is mogelijk met de Selvo LT.Cargo!

Praktisch, robuust en met een moderne uitstraling: dat is de instelling van de elektrische Selvo LT.Cargo.

In grote steden kan het lastig zijn om een parkeerplek te vinden. Daar komt bij dat ook het inparkeren zelf doorgaans niet eenvoudig is. Door voor de Selvo LT.CARGO te kiezen, maakt u het makkelijker voor uzelf! Het apparaat heeft een zeer beperkte draaicirkel en mag ook in de milieuzones van grote steden komen. Handig, wanneer u bijvoorbeeld regelmatig voor uw werkgever in het centrum van een stad rijdt!

Green World Mobility maakt elektrisch rijden toegankelijker

Green World Mobility ziet het als haar missie om elektrisch rijden voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Om die reden bieden we scherp geprijsde voertuigen aan, waarvan de Selvo LT.CARGO een voorbeeld is. Daarbij zijn de modellen voertuigen bij ons standaard al voorzien van verschillende extra’s! Bij veel andere partijen neemt de prijs van elektrische microcars toe, naarmate u meer extra’s aan uw voertuig toevoegt.

Andere redenen om voor onze microcars te kiezen:

 • Standaard geen bijtelling
 • Standaard geen BPM
 • U betaalt geen wegenbelasting voor onze voertuigen
 • U profiteert van een milieubewuste oplossing
 • Persoonlijk advies over onze modellen

Meer informatie over de Selvo LT.CARGO

Wilt u meer weten over de voordelen die de Selvo LT.CARGO u te bieden heeft? Bent u benieuwd of een ander model elektrische minicar kopen mogelijk interessanter voor u is? Neem eens contact met ons op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien! We denken graag met u mee, wanneer u de aanschaf van een milieubewust en duurzaam voertuig overweegt.

Naast dat we u telefonisch en per mail te woord kunnen staan, bent u ook van harte welkom bij onze dealers door heel Nederland.