0172-600990 info@greenworldmobility.nl

MAATREGELEN OMTRENT COVID-19 OFWEL CORONA.
Naar aanleiding van de uitbraak van het Corona virus, zijn wij genoodzaakt om een aantal veranderingen door te voeren.

Bezoek aan de showroom

Graag bij een voorgenomen bezoek aan de showroom telefonisch aanmelden. Wij zullen er zorg voor dragen dat het maximum aantal klanten in onze showroom niet wordt overschreden.  Indien u zich niet heeft aangemeld, kan het dus voorkomen dat u buiten moet wachten tot een eerdere klant is vertrokken. Uiteraard respecteren wij de 1.5 meter afstand tussen personen. Voor het proefrijden desinfecteren wij de handvatten, stuur, sleutels, handrem en dashboard van onze modellen, eveneens na terugkomst van het voertuig. Tevens zullen na ieder showroombezoek de handvatten, deuren en toiletten worden gedesinfecteerd. Ook koffie zullen wij gedurende de noodzaak van de maatregelen in wegwerp kopjes serveren. Indien u zelf niet geheel gezond bent, of u heeft het idee dat u besmet zou kunnen zijn, helpen we u graag online of op een ander veilig moment.

Aanschaf via de webshop

Indien u een van onze modellen aanschaft via de webshop zal deze voor aflevering gedesinfecteerd voor u klaarstaan. Indien u heeft gekozen voor bezorging, geldt hetzelfde. Het uitwisselen van gegevens zal zoveel mogelijk via mail geschieden, en de betaling per bank overmaking.

Wij houden ons ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM. Als deze zullen worden aangepast, kan er in deze regelgeving verandering optreden.

Wij vragen u om uw begrip.

Directie en medewerkers,

Green World Mobility B.V.